Binnen schilderwerk Veenendaal

Binnen schilderwerk Veenendaal

Helemaal van deze tijd. Bij dit binnen schilderwerk in een woning in Veenendaal heeft Dennie gebruik gemaakt van watergedragen muurwerf met subtiel schaduweffect voor binnen.

Binnen schilderwerk met schaduweffect:

Deze muurverf kan tevens gebruikt worden voor het decoratief afwerken van wanden in hotels, galeries, showrooms of representatieve ruimten. De kenmerken van deze muurverf zijn:

  • Subtiel schaduweffect
  • Camoufleert de ondergrond
  • Na een maand schrobvast
  • Waterdampdoorlatend

Bent u ook op zoek naar een vernieuwende uitstraling van uw interieur? Overweeg dan zeker het binnen schilderwerk met subtiel schaduweffect door Dennie.

Voor dit binnen schilderwerk heeft Dennie gebruik gemaakt van Sigma Effino Supermatt (www.sigma.nl) . Muren krijgen met Sigmulto Effino Supermatt een warm en levendig schaduweffect. Bepalend daarvoor zijn onder meer de ondergrond, de kleurkeuze en de applicatie. Hoe gladder de ondergrond en hoe donkerder de verfkleur, des te groter de dieptewerking en des te contrastrijker het schaduwspel.

Offerte binnen schilderwerk Veenendaal e.o?

Meer weten of een offerte ontvangen? Bel of mail dan gewoon even met Dennie: 06- 42 15 15 57 of via info@gewoondennie.nl.

Binnen schilderwerk Maurik schaduw Binnen schilderwerk Maurik Binnen schilderwerk Veenendaal Binnenschilderwerk Veenendaal Schaduw Wand schilderen schaduw effect

Comments are closed.