Portfolio Category: Buitenschilderwerk

Gevel schilderen IJzendoorn

Gevel schilderen IJzendoorn Voor een opdrachtgever uit IJzendoorn heeft Dennie het buitenschilderwerk voor deze woning verzorgd. De gehele woning was toe aan nieuw schilderwerk aan de buitenwanden, zodat deze verkoop klaar is en de makelaar kon komen om foto's te maken. Wij vinden het een plaatje! Wilt u ook uw gevel laten schilderen en een offerte ontvangen van…
Read more

Buitenschilderwerk Veenendaal

Het schilderwerk van deze prachtige jaren 30 woning kan weer jaren vooruit. De hoogglas verf komt goed naar voren, zoals onder andere aan de voordeur te zien is.
Read more

Buitenschilderwerk Buren

Aan Weeshuiswal in Buren Gld. staat dit prachtige pand. Hiervan hebben we in 2014 het buitenschilderwerk verzorgd. De authentieke details komen hierdoor nog beter naar voren en het schilderwerk kan weer jaren mee.    
Read more

Buitenschilderwerk Maurik

Buitenschilderwerk Maurik Voor een opdrachtgever uit Maurik heeft Dennie het schilderwerk verzorgd van een oude woonboerderij. Hierbij zijn de voordeur en de kozijnen gerenoveerd en van nieuwe verf voorzien. Wilt u ook voor uw buitenschilderwerk een offerte ontvangen van Gewoon Dennie Schilderwerken? Neem dan contact op via de contact pagina.  
Read more