Diensten

Diensten

Iedereen weet wel wat een schilder doet. Maar toch is het prettig om een indruk te krijgen wat Dennie voor u kan betekenen. Hieronder staan de diensten toegelicht, waarvoor u bij Dennie terecht kunt. Vanzelfsprekend komt hij graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand zijn.

 

Binnen schilderwerk

Binnenschilderwerk VeenendaalGewoon Dennie Schilderwerken heeft ruime ervaring op het gebied van binnenschilderwerk. Dennie verzorgt het schilderwerk voornamelijk bij particulieren, maar ook bij zakelijke opdrachtgevers, scholen en stichtingen.

Wilt u bijvoorbeeld uw kozijnen, deuren, wanden, plafond schilderen, dan komt Dennie graag langs voor een offerte.
meer over: Binnenschilderwerk

 

Betonlook wand

betonlook muur Veenendaal

Helemaal van deze tijd is de betonlook wand. Wilt u ook een betonlook wand realiseren? Dan kan de betonlook muurverf uitkomst bieden. Waar voorheen gebruik gemaakt werd van stuc, is de muurverf een betaalbaar alternatief. Zoals de foto's laten zien, kan Dennie een uniek resultaat op uw wand aanbrengen! Voor voorbeelden kunt u terecht in het portfolio van Dennie:
betonlook wand.

 

Buiten schilderwerk

buiten schilderwerk VeenendaalVoor het buitenschilderwerk kunt u vertrouwen op de ervaring van Dennie. Hij komt graag bij u langs om de mogelijkheden van het schilderwerk te bespreken en een goed advies te geven. Dennie verzorgt het buitenschilderwerk van uw woning, garage / schuur, bedrijfspand of appartementencomplex.
U kunt altijd terecht voor een offerte op maat en een passend advies voor het buitenschilderwerk.
meer over: Buitenschilderwerk

 

Glasweefsel behang plakken

glasweefsel plakkenGlasweefsel behang, ook wel vlies behang, is tegenwoordig steeds populairder bij particulieren. Voorheen werd dit sterke materiaal voornamelijk gebruikt bij kantoren, ziekenhuizen en scholen. Het materiaal voorkomt zichtbare scheuren. Een aantal soorten glasweefsel behang werkt zelfs brandvertragend.
Met name voor nieuwbouw- of juist oude woningen is dit materiaal erg geschikt om scheuren te voorkomen.
meer over: Glasweefsel plakken


Behang plakken

Geef je woning weer een nieuwe frisse uitstraling met een nieuw behang. Er is een brede collectie van behang verkrijgbaar, zo zijn er eenvoudige patronen, maar steeds vaker wordt gekozen voor een uniek fotobehang of behang met hout look (foto).
Twijfelt u zelf over de keuze van het behang. Maak dan een afspraak, zodat Dennie met u mee kan denken!
meer over: Behang plakken

 


Advies Schilderwerk?

Heeft u vragen en wilt u advies over uw schilderwerk? Neem dan vrijblijvend contact op met Dennie. Hij is te bereiken via: 06- 42 15 15 57 en info@gewoondennie.nl.

Comments are closed.